Ajankohtaista

Mustavalkoinen uutuus Via Lattea

Näyttävä mustavalkoinen uutuus Via Lattea luonnonkivi nyt saatavilla. Graniitti on pienirakeinen, jossa mustalla pohjalla satunaisia valkoisia kuvioita. Vahvuus 30 mm ja kivi on viimeistelty kiiltäväksi.

Via Lattea

Via Lattea

Viisi uutta Dekton väriä

OrixIndustrial sarjan matta pintainen Orix. Orixin väriyhdistelmä perustuu harmaan, sinisen ja vihreän sävyihin ja edustaa kuluneen sementin ja teollisen raudan ulkonäköä.

Nilium

Industrial sarjan matta pintainen Nilium edustaan minimalistisen kaunista hopeametallin hienostuneisuutta. Valkoisen ja harmaan sävyt luovat herkän ulkonäön, joka on saanut innoituksen hopeametallin hapettumisprosessin alusta.

Radium

Industrial sarjan matta pintainen Radium valmistetaan 80 % kierrätysmateriaalista. Ruosteisen ja hapettuneen teräslevyn laikkuisuus, jossa oranssin sekä ruskean sävyjen lämmin liitto lisättynä ripauksella sinertävää ja vihertävää sävyä.

Natura_XGloss

Natural sarjan korkeakiiltoinen Natura XGloss on näyttävä valkopohjainen marmorijäljitelmä, jossa pehmeitä harmaita kuvioita. Kristallinkaltainen kiilto saadaan aikaan mekaanisen kiillotusprosessin lisäksi nano-teknologisesta käsittelystä.

Opera

Natural sarjan Opera on viimeistelty uudella Velvet Texture pinnalla, joka nimensä mukaisesti tarjoaa sensaatiomaisen samettisen sileän pinnan. Kermanvalkopohjaisessa näyttävässä Carrara marmorijäljitelmässä vaalean harmaat utuiset kuviot.
Vientikivellä suosittelemme paksuudeksi 20 mm.